10x Innovatieve Hotellobby Uit Alle Hoeken Van De Wereld

10x innovatieve hotellobby uit alle hoeken van de wereld

10x innovatieve hotellobby uit alle hoeken van de wereld

Een lobby is tegenwoordig véél meer dan alleen de plaats om in en uit te checken – hotels halen alles uit de kast om je een nieuwe wereld in te laten stappen. Van kunstgalerijen en tuinen tot spelletjeshallen: bekijk deze innovatieve hotellobby’s!

10x Innovatieve hotellobby’s uit alle hoeken van de wereld Meld je aan voor de nieuwsbrief Lees de mooiste verhalen en blijf op de hoogte van de acties van National Geographic, Traveler en Historia.

SLICE kruidenmengsels bevatten een unieke combinatie van kruiden uit alle hoeken van de wereld en zijn bovendien verrijkt met essentiële oliën.

11 opvallende lobby's uit alle hoeken van de wereld ; De functie van de lobby Wat vroeger slechts een eenvoudige doorgang voor gasten en feitelijk een ondergeschoven kindje van het hotel was, herken je vandaag de dag niet meer terug. Hotellobby's van vandaag de dag zijn multifunctioneel en vormen steeds vaker een magische plek met opvallende ...

Maretti biedt innovatieve lichtoplossingen voor elke doelgroep en geeftelke club een eigen herkenbare uitstraling.Lighting plays a crucial role in clubs and discos. The intensity of the light, the colour and the variousapplications desire a very accurate lighting plan. ... afkomstig uit alle hoeken van de wereld. De Maretti wist met unieke ...

De hoeken van de Reno zijn verder afgerond terwijl ook de randen gebogen zijn (maar geen edge scherm). Het frame is gemaakt van metaal terwijl de achter- en voorzijde uit glas bestaan. Gezien vanaf de achterkant komt het stijlvolle ontwerp nog meer naar voren.

Hij koopt voor zijn winkel alleen maar unieke merken in, uit alle hoeken van de wereld. Zoals Billionaire Boys Club, Wood Wood, Comme des Garcons en Sixpack France. Naast kleding kun je er terecht voor schoenen, designertoys, horloges, gadgets, geurtjes en meer.

10x Innovatieve Hotellobby Uit Alle Hoeken Van De Wereld Pictures