Hotel Berlin Turcia

hotel berlin turcia

hotel berlin turcia

Hotel Hotel Berlin Plajă. Această proprietate este fie situată aproape de plajă, fie are acces privat la plajă. Plajă transfer de la și/sau la aeroport. Transferul de la şi/sau la aeroport este disponibil în schimbul unei taxe suplimentare.

Located on the seafront, Hotel Berlin is just a few steps from Calis Beach. The hotel offers 24-hour front desk service and air-conditioned rooms with free Wi-Fi. Fethiye city center is only 3.1 mi away.

VARA 2019 - Nisipurile de aur - BERLIN GOLDEN BEACH 4* - Sejur 5 nopti - 5 nopti detalii despre agentia Crimbo Tour Preturile sunt valabile pana la data de 01.04.2019 in baza discountului de Early Booking de 20% aplicat la pretul de baza.

7.0 / 10 din 6 voturi Am fost de doua ori la acest hotel si ne-am simtit foarte bine !!!!! Personalul primitor si amabil mai ales ca ne-au cazat de dimineata cand de fapt ora de cazare era dupa ora 14. La capitolul mancare stau binisor mai putin la supe si ciorbe care nu erau decat de doua feluri zilnic.

Oferte Litoral 2019 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2019 ! Contact ... Hotel Berlin Green Park**** din Nisipurile de Aur a fost contruit in anul 2003 si are o priveliste splendida asupra Marii Negre. Hotelul este plasat la doar cateva minute de mers pe jos fata de plaja si zona de yachturi.

LITORAL 2019 NISIPURILE DE AUR. HOTEL BERLIN GREEN PARK ****. Un hotel excelent, nou construit, amplasat pe un mic deal in spatele hotelului Berlin Golden Beach si beneficiind de o pozitie deosebita in cadrul statiunii.

Acest hotel, perfect pentru sejururi alături de întreaga familie, este situat în districtul Lichtenberg din Berlin, la doar 30 de minute cu maşina de Alexanderplatz. Acesta are centru de bowling cu 8 piste, parcare gratuită şi acces gratuit la internet Wi-Fi.

Oferte din Berlin - Germania Caută: Țara Austria Belgia Bulgaria Dubai Franta Germania Grecia Irlanda Italia Malta Maroc Romania Spania Turcia Ungaria

Hotels near Turkish Market, Berlin on TripAdvisor: Find 12,988 traveler reviews, 50,006 candid photos, and prices for 30 hotels near Turkish Market in Berlin, Germany.

Hotel Berlin Turcia Pictures